Наши партнеры

MenuLondon-klubber hårdt ramt under African Nations Cup

Engelsk fodbold

London-klubberne, Chelsea og Arsenal, er de topklubber, der lider hårdest under den afrikanske turnering, der betyder, at nogle af deres profiler går glip af fem Premier League-kampe.

Manchester United er favoritter til at løbe med mesterskabet for andet år i træk, og disse forventninger bliver ikke mindre af, at deres mesterskabsbejlere Chelsea, Arsenal og Liverpool mister flere afrikanske profiler, grundet African Nations Cup, der spilles fra midten af januar til i værste fald finalen, der afvikles den 10. februar.

United slipper billigst, da de ikke har en eneste spiller i truppen, der er afrikaner. Liverpool slipper næstbilligst, da de kun må se bort fra Momo Sissoko. Man skal dog ikke afskrive London-klubberne helt i midten af januar, skriver Berlingske Tidende.

Chelsea kan nyde godt af, at have tyskeren, Michael Ballack, tilbage, mens Shevchenko er begyndt at blomstre op, eftersom han for alvor kan mærke det tunge pres på sine skuldre.

Lokalrivalerne, Arsenal, er inde i sæsonens største spillemæssige krise, og har måttet overlade førstepladsen til de forsvarende mestre, Manchester United. De kan dog glæde sig over, at holdets topscorer, Emmanuel Adebayor, fortsat vil være til rådighed, da Togo ikke deltager i den afrikanske turnering.

Disse hold er hårdest ramt under turneringen:

Fem spillere – Portsmouth: Nwanko Kanu, John Utaka (Nigeria), Sulley Muntari (Ghana), Papa Boupa Diop (Senegal) og Lauren (Cameroun)

Fire spillere – Chelsea: Didier Drogba, Salomon Kalou (Elfenbenskysten), John Obi Mikel (Nigeria) og Michael Essien (Ghana)

Fire spillere – Newcastle: Habib Beye, Abdoul Faye (Senegal), Geremi Njitap (Cameroun) og Obafemi Martins (Nigeria)

Tre spillere – Arsenal: Kolo Toure, Emmanuel Eboue (Elfenbenskysten) og Alexandre Song (Cameroun)

Tre spillere – Everton: Joseph Yobo, Aiyegbeni Yakubu (Nigeria) Steven Pienaar (Sydafrika)Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu