Наши партнеры

MenuLøvenkrands-scoring ikke nok mod United

Engelsk fodbold

Danske Peter Løvenkrands bragte Newcastle i front mod Manchester United, men det var ikke nok til at hindre et nederlag på 1-2 til United.

Der var blot spillet ni minutter da netmaskerne på St. James Park blafrede for første gang. Peter Løvenkrands var manden, som fik nettet til at blafre, da han med den første scoring mod Edwin van der Saar siden november, gjorde sig endnu mere populær blandt Newcastles supportere, da han var klar på en returbold efter at Jonas Guiterrez’ bløde forsøg blev afværget og derefter kunne Løvenkrands sikkert sende bolden i mål.

Trods Newcastles kæmpede ihærdigt for at bevare føringen, så holdte den kun i ti minutter. Wayne Rooney stod bag 1-1-målet, der bragte gæsterne tilbage i kampen.

Efter pausen blev det endnu værre for Løvenkrands og co., idet Dimitri Berbatov blev matchvinder efter 56 minutter. Ryan Taylor gik fuldstændig forkert af bolden og derfor var det en formsag for angriberen, at gøre det til 1-2 til Man United.

United-sejren betyder at de er syv point foran Liverpool og Chelsea, selvom mestrene har en kamp til gode i forhold til forfølgerne i Premier League.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu