Наши партнеры

MenuLisandro López sikrede Lyon point

Fransk fodbold

De syvdobbelte franske mestre fra Olympique Lyonnais formåede snævert at snuppe point fra Le Mans, der overraskede suværent i Ligue 1 med 2-2 mod den franske storklub.

Olympique Lyonnais har i de seneste sæsoner domineret den bedste fodboldrække i Frankrig. Dog skulle holdet vise sig fra en usædvanlig side i denne rundes kamp mod Le Mans, hvor Lyon måtte gå fra banen efter de 90 minutter med en uafgjort.

Klubbens nye indkøb Lisandro López var den ene mand mod samtlige af Le Mans’ elleve spillere, og spilleren var fantastisk.

Mathieu Coutadeur dikterede elegant Le Mans’ gang og tempo, og det var den unge midtbanespillers store indflydelse der ville føre til kampens første mål. Coutadeurs diagonale aflevering landede perfekt til Modibo Maiga, der sikkert forbipasserede Hugo Lloris i Lyon-målet.

Hvis Coutadeur trak i trådende for hjemmeholdet, så prøvede Lisandro López sit allerbedste for at være gæsternes udfordrende mand, hvilket lykkedes fremragende. Hårdt og krævende arbejde fra den argentinske forward tillod López at spille den til Jean Makoun, der til gengæld satte Mathieu Bodmer fri med en forsvarssplittende pasning, der efter 29 minutters spil udlignede.

Efter en passiv første halvleg fra Lyons side, så var gæsterne hurtige i den anden hvor de fodrede publikum og tv-seere med hurtige kontraangreb og helhjertede målchancer. Dog skulle ivrigheden tage overhånd, da Cris nedlagde Maiga i Lyons målfelt, hvorefter Mathieu Coutador eksekverede straffesparket genialt.

Som forventet kæmpede Lyon til sidste blodsdråbe, men de mangedobbelte franske mestre kunne først udligne i kampens sidste minut, hvor Lyon blev tildelt et frispark fra distance. Lisandro López skruede bolden forbi Le Mans-keeperen, hvilket fik kampen til at ende i et remis.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu