Наши партнеры

MenuLille fik første point

Fransk fodbold

Lille tog her til aften imod Toulouse i den franske Ligue 1, og her fik hjemmeholdet spillet sig frem til det første point i den nye sæson, da man spillede 1-1.

Lille er kommet skidt igang med den nye sæson i Ligue 1, og inden dagens kamp havde holdet fortsat sit første point til gode. Begge mandskaber havde været på europæiske opgaver i midtugen, men det så ikke ud til at drille nogle af mandskaberne.

Toulouse var holdet, der først fik spillet sig frem til en bunke chancer, men da ingen af dem blev udnyttet i den indledende fase af kampen, så kunne Lille kort før pausefløjt bringe sig på 1-0 på et mål af Robert Vittek, og så var Lille lige pludselig godt på vej mod sit første point i denne sæson.

I anden halvleg måtte Lille-tilhængerne dog holde vejret i et kort øjeblik, da udeholdets Moussa Sissoko sendte et skud lige forbi den ene opstander.

Det var dog kun for en kort stund, for med et kvarter tilbage af kampen gjorde Cheikh M’Bengué det til 1-1, da han flugtede Daniel Braatens indlæg i kassen.

1-1 blev også kampens slutresultat, så Lille kan glæde sig over sæsonens første point efter nederlag til Lorient og Marseille i de to første opgør. Toulouse har nu fire point efter de tre første runder.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu