Наши партнеры

MenuLe Championnat hjælper landsholdet

Fransk fodbold

Den bedste franske række, Le Championnat, har besluttet at give landsholdet de bedste muligheder i de kommende playoff-kampe, og derfor er runden op til playoff-spillet udsat.

Det franske landshold står i den situation, at de skal have afviklet to playoff-kampe, før de kender deres muligheder for at komme med til VM 2010 i Sydafrika.

Den bedste franske række, Le Championnat, har besluttet, at man vil give landsholdet de bedste forberedelser under disse opgør, og derfor har man valgt at udsætte runden, der oprindelig skulle have været spillet op til playoff-kampene.

Denne beslutning er en række af klubberne ledere dog ikke tilfredse med.

”Jeg er frustreret. Nu kommer vi til at skulle spille tre kampe på udebane mellem den 8. og 16. december. Jeg er enig i, at vi skal gøre alt hvad vi kan for at hjælpe det franske landshold, men hvorfor afviklede vi kun fire kampe i august?” spørger Bordeaux’ formand Jean-Louis Triaud ifølge franske medier.

Derudover er Lyons cheftræner Claude Puel også stærkt utilfreds med, at programmet bliver så intenst i december måned.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu