Наши партнеры

MenuLaurens skade ikke så seriøs

Engelsk fodbold

Portsmouth træner, Harry Redknapp, kan glæde sig over nyheden om, at Luaren skade ikke er så slem som først antaget.

Den 30-årige back, der i Januar blev hentet til Portsmouth fra Arsenal, er netop kommet tilbage fra en slem skadesperiode, hvor camerouneren sad ude i næsten et år. Det var derfor meget frustrerende for både Lauren og holdet, da det blev offentliggjort at Lauren nok skulle sidde ude i op til en måned, efter han pådrog sig en skade i låret, under tirsdagens træning.

Det var nok noget af det sidste Harry Redknapp ønskede at få at vide, da han allerede har nok at se til angående forsvaret, hvor både Dejan Stefanovic, Linvoy Primus og Glenn Johnson er skadede.

Han kunne dog ånde lette op, da skanningerne har vist at Lauren kun har fået et lille brist i låret, og kan derfor snart vende tilbage til truppen.

Det er dog sikkert at den camerounske back, kommer til at misse opgøret mod Blackburn på søndag, til gengæld arbejder Pompeys lægehold, ihærdigt på at få Lauren klar til mødet med Chelsea den 3. marts.

Dette er ikke den eneste opmuntring for Portsmouth manageren. Pedro Mendes genoptræning forløber fantastisk, og den portugisiske stjerne kan måske gøre comeback i weekendens kamp.

Mendes har siddet ude siden opgøret mod Manchester City, hvor Joey Barton lavede en svinestreg, og skadede den 27-årige midtbanespillers hæl.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu