Наши партнеры

MenuLarsson sender United videre

Champions League

Henrik Larsson spillede i dag sin sidste kamp på Old Trafford for Manchester United, og han takkede af i god stil, da han scorede sejrsmålet for De Røde Djævle.

Manchester lagde ud som lyn og torden i første halvleg, og Lille blev hurtigt presset i bund. Ronaldo fik en god start på kampen, hvor han viste noget af sin blændende teknik, og sit gode pasningsspil. Scholes var også en stabil mand på midtbanen, og var også oplæggeren, til kampens første reelle chance. Scholes blev spillet fri ned af højrekanten, og lagde en god bold ind i feltet, hvor Rooney var parat. Han flugtede til bolden, men Chalme blokkede flot af. Situationen udløste hjørnespark, og her burde Manchester United være kommet foran.

Tony Silva gik total fejl af bolden, og efterlod John O’Shea med et frit hovedstød mod mål. Til stor skuffelse måtte han dog se bolden ramme overliggeren, og stillingen var stadig 0-0. Efter en halv times spil, kom Lille mere og mere ind i kampen, men grundet Manchesters kompakte defensiv, fik de ikke tilspillet sig nogle rigtige målchancer.

Claude Puel må have luftet nogle visdomsord i pausen, for det var et nyt Lille der løb ud af spillertunnelen. De lagde ud med hårdt pres, og allerede få minutter inde i anden halvleg, sendte Peter Odemwingie et hovedstød på stolpen. Manchester skulle bruge nogle minutter på at komme sig over chokket, men defensiven genvandt hurtigt sin stabilitet. Specielt Vidic var storspillende, og det var sjældent at Lille blev lukket ind i feltet. Derfor måtte de ty til langskudsforsøg, hvor Kader Keita stod for et par farlige forsøg.

Efter en times spil, begyndte Manchester at ligne det hold de var i 1. halvleg, og i det 72. minut, brød jublen løs på Old Trafford. Ronaldo tog et løb ned af venstreflanken, og smækkede en smuk bold ind til Henrik Larsson, der scorede på et flot hovedstød. Lille blev ved med at presse på, men det var ikke nok for franskmændene, og kampen endte 1-0. Det betyder at Manchester går videre med et samlet resultat på 2-0, og drømmen om ’The Treple’ rykker nærmere og nærmere.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu