Наши партнеры

MenuKort nyt om OB, Newcastle, Makaay og Henry

Andet fodbold

Vi bringer fire korte nyheder om OB, Newcastle, Makaay og Henry.

Hans Henrik Andreasen præsenteret hos OB

OB har i dag præsenteret deres nye forstærkning. Ganske som ventet kunne de præsentere den tidligere Esbjerg-spiller Hans Henrik Andreasen, som underskriver en treårig kontrakt.

”Hans Henrik er en dygtig og arbejdsom midtbanespiller, som både er rutineret, men samtidig er i sin bedste fodboldalder. Han tager rutine og erfaring med sig hjem fra Tyskland, og han er bestemt en spiller, der vil kunne styrke vores midtbane,” fortalte OB’s direktør Kim Brink til klubbens hjemmeside.

Newcastle tæt på Chelsea-spiller

Chelseas 28-årige Geremi er ifølge engelske medier meget tæt på et skifte til Newcastle.

Midtbanespilleren har igennem flere sæsoner været i overskud blandt Chelseas mange stjerner, men Geremi har snart kontraktudløb, og derfor vil han inden længe kunne skifte på en fri transfer.

Makaay ville ikke forlade Bayern

Bayern München har meddelt Roy Makaay at han ingen fremtid har i klubben efter Kloses ankomst, men på trods af denne udmelding lader den hollandske måltyv ikke til at ville forlade klubben.

Makaay blev ellers tilbudt af Werder Bremen til at indgå i Klose-handlen, som en byttehandel, men det takkede hollænderen nej til. Han ville ikke fortsætte med at spille i Tyskland, og derfor tager han nu enten til Spanien eller hjem til Holland.

”Vi har forhandlet med Bayern omkring Makaay, men spilleren var ikke interesseret. Han forlader kun Bayern til fordel for enten spansk eller hollandsk fodbold,” afslørede Werders sportsdirektør Klaus Allofs.

Arsenals formand: Henry lyver omkring Barca-skifte

Arsenal-formanden Peter Hill-Wood antyder nu, at Thierry Henry ikke fortalte sandheden, da han skulle begrunde sit skifte fra London-klubben til FC Barcelona.

Henry forklarede, at han valgte at forlade Arsenal på baggrund af, at viceformanden David Dein forlod klubben i april, og at der samtidig var usikkerhed omkring Arsene Wengers engagement til at blive i klubben. Henry ville ikke risikere, at Wenger måske også ville være væk om et år.

Denne forklaring køber Arsenal-bossen Peter Hill-Wood dog ikke.

”Vi tror slet ikke på, at der på nogen som helst måde er en sammenhæng mellem Henrys afsked og Wengers kontraktsituation, sagde Peter Hill-Wood til Daily Telegraphs.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu