Наши партнеры

MenuKort nyt om Laudrup, Gerrard, Dyer og Andreasen

Andet fodbold

Vi bringer herunder fire korte nyheder om Michael Laudrup, Steven Gerrard, Kieron Dyer og Leon Andreasen.

Der hviler intet pres på Laudrups skuldrer

Getafe spillede godt i sidste sæson, hvor man opnåede en niendeplads i Primera Division samt en UEFA Cup-billet gennem en finaleplads i pokalturneringen.

Men på trods af det, er holdets nye cheftræner, Michael Laudrup, ikke udsat for noget pres til at få holdet til at præstere yderligere.

”Det gode for mig er faktisk, at der ikke er en decideret målsætning for sæsonen – den er snarere, at vi udvikler os fodboldmæssigt og bliver et bedre hold,” fortalte Laudrup til Politiken.

”Jeg kan godt forestille mig, at jeg vil supplere truppen med et par mand,” sluttede Laudrup.

Gerrard vil spille med en brækket storetå

Steven Gerrard pådrog sig et brud i storetåen under gårsdagens opgør mod Toulouse, trods sin skade ønsker han alligevel at spille søndagens kamp mod Chelsea.

Liverpool-anføreren besøgte i dag klublægen, hvor han fastslog, at Gerrard har fået et mindre brud i storetåen.

Chelseas anfører, John Terry, har også meget tvivlsom til søndagens brag, men meldes nu klar til kamp af holdets manager Jose Mourinho.

Dyer-handel faldet på plads

Kieron Dyers skifte fra Newcastle til West Ham er nu endelig faldet på plads. I starten af måneden kunne parterne ikke blive enige om overgangssummen, men trods det valgte klubberne at forhandle videre, hvilket førte til at de i dag blev enige om en overgangssum, der sandsynligvis ligger i omegnen af 85 millioner kroner.

Kieron Dyer er noteret for 32 engelske landskampe, og får med sit skifte til West Ham endelig opfyldt sit ønske om at komme tættere på sin familie.

Leon Andreasen melder afbud til landsholdet

Leon Andreasen, der til dagligt huserer i Werder Bremen har pådraget sig en skade, og har dermed meldt afbud til næste uges venskabskamp mod Irland, der bliver spillet i Århus.

”Det er ærgerligt med disse overbelastningsskader i opstartsfasen. Det er ikke umuligt, at Leon Andreasen ville kunne spille kampen mod Irland, men det er usikkert, og derfor er vi ligesom med Martin Jørgensen og Lars Jacobsen nødt til at tænke frem mod de vigtigere EM-kvalifikationskampe, og derfor ser vi nu også bort fra ham,” udtalte Morten Olsen.

Landstræneren vil i morgen udtage yderligere to eller tre mand til truppen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu