Наши партнеры

MenuKommentarer efter FC København – Brøndby IF

Dansk fodbold

TotalBold.dk har samlet en række kommentarer fra de to mandskaber FC København og Brøndby IF efter gårsdagens møde mellem de to ærkerivaler, som samtidig mødte hinanden for første gang i sæsonen. Kampen endte 1-1.

Kommentarer fra FC København:

Cheftræner, Ståle Solbakken:

“Vi spiller en fantastisk og gennemført kamp, hvor vi skaber mange store chancer. Fantastisk præstation, jeg er meget stolt af drengene. Men hvis man skal vinde fodboldkampe, skal man score på i hvert fald to af de seks-syv store chancer vi har, udover målet,” sagde Ståle Solbakken efter kampen til TV 3 +.

Forsvarer, Mikael Antonsson:

“Vi får rejst os ovenpå APOEL-kampen, og det er jo os der fuldstændig ejer dagens kamp. Deres mål er en tilfældighed, hvor den jo nærmest rammer os alle sammen – men jeg troede nu stadig at vi ville få yderligere et mål og alle tre point. Hvis vi ser på kampene mod FC Midtjylland og Brøndby, så går det den rigtige vej. Havde vi haft en smule held i dag, så havde vi scoret nogle flere mål – og de havde ikke fået deres mål. Jeg synes vi spiller en flot kamp,” fortalte han til klubbens hjemmeside.

Kantspiller, William Kvist:

“Der er meget positivt at tage med fra dagens kamp, og Brøndby må vist være meget glade for at de slipper herfra med det ene point. Vi overmatcher dem i 90 minutter, og kommer flot tilbage efter en lidt uheldig kamp i midtugen. Det var dejligt at spille så godt, og den energi må vi så bruge til de kommende kampe i SAS Ligaen,” forklarede han til FCK’s hjemmeside

Angriber, Ailton Almeida:

“Jeg er tilfreds med præstationen, for vi spiller en fantastisk kamp, og vi skaber problemer for dem hele kampen igennem. Jeg er dog ikke tilfreds med resultatet. Vi spiller god fodbold, vi giver den alt hvad vi kan, og vi har lagt kampen mod APOEL bag os. Nu skal vi fokusere på at vinde SAS Ligaen, så vi kan prøve at kvalificere os til Champions League igen,” sagde han til klubbens hjemmeside.

Kommentarer fra Brøndby IF:

Cheftræner, Kent Nielsen:

“Vores første halvleg var langt fra god nok, men vi får talt i pausen om, at vi skal investere mere og det må man sige at spillerne gjorde. Der kom langt mere vilje, fysik og aggressivitet ind i vores spil – samt mod, når vi selv havde bolden,” forklarede Nielsen til klubbens hjemmeside og fortsatte:

“Vi går lidt flade mod slutningen, hvor FCK så får overtaget, men alt i alt kan man vel godt bruge den lidt slidte kliché om én halvleg til hvert hold. Selvfølgelig vil vi altid gerne vinde, men ovenpå skuffelsen i torsdag og med landsholdspause de næste 14 dage, var det et godt point at hive hjem.”

Forsvarer, Mikkel Bischoff:

“FCK’erne farer op hele tiden og pisker en stemning op. De prøver hele tiden at påvirke dommeren ved hele tiden at skabe en rundkreds om ham. Det er der ingen grund til,” forklarede Bischoff til TV 2.

Backspiller, Thomas Rasmussen:

“Det gik ikke så godt i de første 45 minutter, men vi spillede os flot ind i anden halvleg, og at få et point med hjem fra Parken er noget, vi kan være tilfredse med. Det skal vi være,” sagde Rasmussen ifølge Ritzau.

Midtbanespiller, Mike Jensen:

“Der bliver skubbet og puffet lidt; det hører med, og her bagefter er der jo ingen sure miner mellem spillerne fra de to hold. Der bliver også sagt nogle ting, og her holder ingen sig tilbage – heller ikke jeg. Men uanset hvad jeg har sagt, blev der sagt værre ting af andre – og sådan er det i de her kampe. Igen; det er noget der sker, når 22 spillere VIL vinde en fodboldkamp,” fortalte Jensen til klubbens hjemmeside og henviser til de gloser, han sendte af sted mod Jesper Christiansen, som blev skadet i slutminutterne.

Læs også:

FCK og BIF afgjort på ti minutterKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu