Наши партнеры

Menu



Klasnic bliver hos Werder

Tysk fodbold

Efter skuffelsen over at klubbens ultimative stjernespiller Miroslav Klose, skiftede tidligere på ugen til Bayern München, kan Bremen nu glæde sig over, at deres Kloses tidligere makker, har valgt at forlænge med klubben.

Den kroatiske Ivan Klasnic har endelig skrevet under på en ny kontrakt med Werder Bremen, men dog kun et år.

Angriberen, der måtte igennem to nyre-transplationer tidligere på året, kan ikke vente med at vende tilbage til førsteholdet.

”Det føles godt, og bliver bedre hver dag. Når jeg er 100% klar, vil jeg bringe Werder tilbage til toppen,” udtalte han selvsikkert til Goal.com.

”Folk siger at Bremen ikke har nogle store stjener. Det har de nu.” jokede den 27-årige.

Det er dog ikke realistisk at forvente en Klasnic i topform lige til at starte med.

”Normalt ville folk sagtens kunne vende tilbage til arbejde efter 3 måneder, men det er en anelse anderledes for mig. Jeg er en top klasses atlet.”

”Det er ligegyldigt om jeg er tilbage efter 5 kampe af sæson, eller om jeg er nødt til at vente til 2. halvdel. Det vigtigste er at jeg vender tilbage.”

Klasnic er blevet advaret af hans læge om de farer der kan være, men Klasnic kan trøste sig ved tanken om, at andre top sportsmænd som Jonah Lomu og Alonzo Mourning er vendt tilbage til deres bedste, efter organ transplationer.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu