Наши партнеры

MenuKedeligt remis i Toulouse – Marseille

Fransk fodbold

Toulouse og Marseille mødtes her til aften i det der på forhånd var spået til at blive en spændende kamp, men spændende blev kampen aldrig, da den blev spillet i et lavt tempo og derfor fortjent endte 0-0.

Marseille var før aftenens kamp tvunget til at vinde, hvis de skulle have Lyon inden for en rimelig afstand i Le Championnat. Man kunne dog ikke se på Marseille, at en sejr var yderst nødvendig for at følge med Lyon.

En af kampens få chancer fandt sted efter 16 minutters spil, hvor Toulouses Capua var tæt på at bringe hjemmeholdet i front, men en pragt redning af Mandanda i Marseille-målet forhindrede en Toulouse-føring.

I minutterne efter chancen, der pressede Toulouse Marseille fuldstændig i bund, men efter noget tid gik Toulouse-presset ud og Marseille overtog spillet og var også tæt på at komme foran kort før pausen, hvor Zuber var tæt på at bringe gæsterne foran, men bolden kom ikke over stregen og der stod derfor 0-0 ved pausen.

2. halvleg blev en lang og kedelig affære uden nogle chancer og kampen endte derfor 0-0. Resultatet betyder, at Marseille bliver på andenpladsen med seks point op til Lyon.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu