Kaka blev dagens helt i Milano

Der gik i alt 3 timer og 3 minutter, før nettet raslede i de to opgør mellem AC Milan og Celtic. Kaka scorede sejrsmålet 3 minutter inde i den forlængede spilletid, og AC Milan er dermed klar til kvartfinalerne.

0-0 blev resultatet i Glasgow for 2 uger siden, og det blev også til en nulløsning i den ordinære spilletid i dagens kamp på San Siro.

AC Milan var favoritter inden dagens kamp, og viste også hurtigt at de fortjente denne tillid. Thomas Gravesen kunne, fra bænken, se sine holdkammerater blive presset i bund af det italienske tophold, der dog manglede præcision i deres afslutninger. Specielt Kakas støvler var ikke skruet ordentligt på, og den brasilianske tekniker brændte næsten alt hvad han kom i nærheden af.

I det 55. minut, burde der være fløjtet for straffe, da Lee Taylor fældede Inzaghi, men dommeren mente at han blev nedlagt uden for feltet.

Milan fortsatte presset, men Artur Boruc leverede den ene klasseredning efter den anden. 2 minutter før tid, måtte Kaka se sit forsøg prelle af på overliggeren, og kampen måtte gå til forlænget spilletid.

Her kunne Kaka endelig skyde bolden i mål, da han efter en flot solotur, sendte bolden i mellem benene på Artur Boruc.

Celtic havde ikke kræfterne til at byde på noget, og AC Milan kunne stille og roligt køre 1-0 føringen hjem, og dermed avancere til kvartfinalerne.