Наши партнеры

MenuJames kan skrive sig ind i historiebøgerne

Engelsk fodbold

Den 36-årige Portsmouth målmand, David James, har været en af Englands bedste målmand i lang tid, og har i denne weekend mulighed for at tangere David Seamans rekord. 141 gange har han holdt buret rent.

David James er ikke blevet udtaget til landsholdet siden Steve McClaren overtog roret for Sven Göran-Eriksson, efter VM. Nu har James mulighed for at vise at han stadig kan endnu, da han i morgen (lørdag red.) møder hans tidligere klub, Manchester City, på Fratton Park.

McClaren har forsikret James om at han ikke er frosset ude af truppen, men har stadig ikke fundet plads til den 36-årige målmand. Konkurrence er også blevet skærpet, da den unge Ben Foster gjorde sin debut mellem stængerne, i venskabskampen mod Spanien.

James nægter dog at give op, og erkender at det eneste han kan gøre er at fortsætte sin fantastiske form i Portsmouth. Desværre er klubben inde i en mindre krise, hvor de ikke har vundet siden slutningen af december, samt de ikke har fundet vej til netmaskerne i de seneste tre kampe.

James håber på at det vil hjælpe hans chancer, hvis han formår at nå op på siden af David Seaman, selvom han mener at det er hele holdet der hjælper med at holde buret rent.

James’ manager, Harry Redknapp, forstår ikke hvorfor hans 1. valg på målmandsposten, ikke længere får spilletid.

”Ben Foster er han fantastisk målmand. Han går en stor fremtid i møde, men Jamo burde stadig være i truppen,” insisterer Redknapp. ”Han hungrer efter spilletid, og han fortjener også en plads. Jeg ville blive lykkelig hvis han begyndte at spille igen. Han er stadig den bedste målmand, og jeg finder det underligt at han ikke bliver udtaget til truppen, men det er desværre ikke min beslutning.”

Portsmouth satte sig i første halvdel af sæsonen, stensikkert på 6. pladsen, men efter en par ustabile præstationer, er de nu blevet overhalet indenom, af oprykkerne fra Reading.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu