Наши партнеры

MenuInter forbereder bud på Chelsea-spiller

Italiensk fodbold

Serie A-duksen, Inter, menes at forberede et sommerbud på ca. 217.5 mio. kr., for Chelseas og Englands kaptajn, John Terry, hvis hans kontraktforlængelse med Chelsea, går i vasken.

Den 26-årige verdensklasseforsvarer, kræver omkring 1.6 mio. kr. om ugen i sin nye kontrakt, og med den nye FIFA-regel, kan han begynde at snakke med andre klubber til sommer, hvor der vil restere 2 år af hans nuværende kontrakt.

Inters præsident, Massimo Moriatti, har længe beundret Terrys evner, og vil ikke tøve med at kaste millionerne efter ham.

”Vi holder nøje øje med John Terrys situation i Chelsea. Mr. Moratti elsker de engelske spilleres mentalitet, og Terry er den samme hårdføre type som Paul Ince, hvilken vi købte for flere år siden,” fortalte en talsmand fra Inter, til The Mail on Sunday.

Inter, der p.t. dominerer alt i Serie A, og fører ligaen med 16 point ned til Roma, ønsker at forstærke deres forsvar til næste sæson af Champions League.

Forsvarsspillerne Maicon og Nicolas Burdisso, der begge er regelmæssige førsteholdsspillere for Milano-klubben, er udelukket i de næste 6 europæiske klubkampe, grundet deres deltagelse i den voldsomme slåskamp, der opstod efter kampen mellem Valencia, for to uger siden.

Ivan Cordoba skal ligeledes afsone karantæne, dog kun 3 kampe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu