Наши партнеры

MenuInter beholder argentiner og køber portugiser?

Italiensk fodbold

Den argentinske stjerneangriber, Hernan Crespo, der er udlånt til Inter fra Chelsea, ser ud til at blive hos de blåsorte, eftersom de forsvarende engelske mestre, er klar til at ophæve hans kontrakt.

Crespo er på kontrakt til år 2008 i Chelsea, men han har ikke lagt skjul på sine ønsker om at blive i Serie A.

La Gazzetta dello Sport hævder, at Chelsea ejer, Roman Abramovich, er klar til at give slip på argentineren, der for nylig udmeldte, at han ønsker at slutte karrieren i hans nuværende italienske klub.

”Hvis jeg modtager et tilbud om at blive i Inter, og afslutte min karriere her, ville jeg skrive under allerede i morgen,” har angriberen for nyligt udtalt.

Inter skulle eftersigende stå klar med en 2-årig kontrakt, når sæsonen slutter.

Den berejste angriber, skiftede sidste sommer til Inter, og aftalen lød på, at Chelsea kunne kalde ham tilbage, når sæsonen 2006/07 slutter, hvilket jo som bekendt, er denne sommer.

I mellemtiden er Inter også på udkig efter Barcelonas portugisiske stjerne, Deco, som erstatning for landsmanden Luis Figo, der til sommer skifter til Al-Ittihad.

Lionel Messi og Ricardo Quaresma er også placeret højt på ønskelisten, men Deco er nr. 1, grundet hans alsidighed.

Deco er på kontrakt til år 2010 og har en gigantisk frikøbsklausul, der skulle være i omegnen af næsten 600 mio. kr., men Barcelona skulle være villige til at sælge ham langt billigere, da han nærmer sig sin 30-års fødselsdag.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu