Наши партнеры

MenuIngen landskamp i radioen

Dansk fodbold

Når det danske fodboldlandshold i aften løber på banen mod Slovenien, vil det for første gang siden Gunnar Nu Hansens tid, ikke være muligt at høre live-reportager fra kampen i radioen.

I aften vil Danmarks landskamp mod Slovenien, ikke kunne høres i radioen. Årsagen til dette er, at Viasat og TV3+, som er indehaver af både TV- og radio-rettighederne til kampen, ikke har besluttet at samarbejde med DR om landskampen.

DR valgte i forbindelse med forhandlingerne af tv-rettighederne til SAS Ligaen i vinter, at samarbejde med en af Viasats store konkurrenter, Telenord. Dette har medført, at Viasat ikke længere vil samarbejde med DR om radiorettigheder.

”Det har de frihed til, men alene af den årsag, ser vi ingen grund til at samarbejde med DR om radiorettigheder,” siger Viasats sportschef Peter Nørrelund til Ekstra Bladet.

DR P3’s radiosportens chef, Henrik Brandt forstår til gengæld ikke, hvorfor Viasat blokerer for DR’s radiodækning, da de ikke benytter sig af radiosignalerne, men udelukkende viser kampen på TV3+, og en ellers fast tradition med at sende udebanelandskampe i radioen, vil fremover stoppe.

”Vi skal formentlig tilbage til Gunner Nu-tiden for at finde den seneste kamp, vi ikke sendte live på radioen,” siger Radiosportens chef, Henrik Brandt til Ekstra Bladet.

Resten af årets udekampe for Danmark, imod Holland, Polen, Ungarn og Portugal, vil heller ikke kunne høres på P3. DR vil dog stadig sende radio ved hjemmekampe, hvor man har en aftale med DBU, frem til 2011.Kommentér

En kommentar til “Ingen landskamp i radioen

  1. 1860Soccer siger:

    SKANDALE!! Hører godt nok aldrig kampe i radioen, men det er sgu en tradition, at der er live-opdateringer i radioen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu