Наши партнеры

MenuIkke nok med Figo

Andet fodbold

Den Saudi-Arabiske storklub Al-Ittihad har netop fået skrevet kontrakt med Luis Figo, der gør at han skifter til klubben efter denne sæson. Men dette er ikke nok for oliemilliardærene, nu vil de også have Ronaldo.

Ifølge sportsavisen AS, har Al-Ittihad tilbudt Real Madrid 150 mio. kr. for deres brasilianske angriber, Ronaldo.

Real Madrids træner, Capello, skulle være mere end villig til at sælge den 30-årige angriber, da Ronaldos præstationer på banen har været langt under niveau. Ronaldo er ligeledes desperat efter at finde en ny klub, da han mener at en spiller som ham burde være fast mand. Mansour Al-Bouwi, Al-Ittihads sportsdirektør, har snakket med Ronaldo om det eventuelle skifte.

Når Figo skifter til sommer vil han modtage omkring 33.7 mio. kr. om året og Al-Ittihad planlægger at tilbyde Ronaldo en endnu bedre kontrakt, da han stadig kan indbringe reklame penge.

Hvis skiftet bliver en realitet kommer det til at blive tredje gang Figo og Ronaldo spiller i samme klub.

Første gang Ronaldo og Figo spillede på samme hold var i FC Barcelona hvor de hjalp klubben til 3 titler i sæsonen 1996-97, bl.a. UEFA cuppen.

I Real Madrid blev de igen holdkammerater og var med til at vinde mesterskabet i 2002/03.

Al-Ittihad prøver at skabe et storhold af gamle stjerner der har udspillet deres rolle i Europa, men angående Ronaldo er det ikke sikkert at brasilianeren vil føle sig hjemme i Saudi Arabien, da han er kendt for at have en vild livsstil, og gerne ynder at ryge, samt drikke ind mellem, hvilket ikke er tilladt i Saudi Arabien.

Der har også været rygter, der har sammenkædet ham med klubber i Italien, men det eneste konkrete tilbud er de 150 mio. kr. fra Al-Ittihad.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu