Наши партнеры

MenuHenry ved enden?

Fransk fodbold

Den franske bomber, Thierry Henry, har erkendt, at hans karriere snart er ovre.

Det er snart femten år siden, at den franske landsholdspiller, Thierry Henry, startede sin professionelle fodboldkarriere. Til den spanske avis Sport blev han spurgt om han føler, at han er færdig.

“Det er ikke langt fra sandheden. Jeg har spillet i 15 år på det højeste niveau, og det slider på én. Min karriere vil snart være slut, og eftersom jeg er angriber, sker det hurtigere. Som jeg har sagt tidligere, har jeg aldrig løbet så meget, som jeg gør nu hos Barça,” siger Henry.

Mange mennesker har lovprist Henry. Én af dem er hans tidligere franske landsholdskammerat, Marcel Desailly:

“Fyren (Henry, red.) var utrolig hurtig og uforudsigelig. Han kunne score fra en position inde i feltet, han kunne udnytte sin fart og tage frispark. I fire eller fem år var han den bedste spiller i Premier League,” siger Desailly til Virgin.

På trods af, at Henry er 31 år og dermed i karriens efterår har han haft en anden fødsel i Barcelona. Han var således en vigtig spiller i Barcelonas 2-0-sejr over Real Madrid, da catalanerne mødte de spanske mestre i weekenden.

Men Henry har også nedture. Han er ofte blevet kategoriseret som mæt og nonchalant, mens han vil gå en trist jul i møde, da han for nylig er blevet skilt fra sin engelske hustru, Claire Merry.

Henry har vundet ét fransk mesterskab, to engelske Premier League-titler, mens han både er blevet EM- og VM-guldmedaljevinder. Han har desuden vundet den europæiske støvle to gange i træk.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu