Наши партнеры

MenuGuld- og sølvvindere sparker SAS Ligaen i gang

Dansk fodbold

Når den danske SAS Liga fløjtes i gang den 20. juli, bliver det med et brag af en kamp mellem mestrene fra AaB, og sølvvinderne FC Midtjylland.

Opgøret mellem de to bedst placerede hold i denne sæsons udgave af SAS Ligaen, vil blive en mulighed for midtjyderne, til ikke blot at få en fantastisk start, men samtidig også at tage revanche fra sidste års tilsvarende opgør på Aalborg Stadion der sluttede 1-0.

I Parken kan FCK tage det første skridt mod at revanchere sig fra en miserabel sæson mod Esbjerg, mens FC Nordsjælland og Brøndby også indleder deres sæson på Sjælland.

I Jylland får de to oprykkerhold, Vejle og SønderjyskE, en hård velkomst til SAS Ligaen mod OB og Horsens, mens det sidste opgør i første runde vil blive mellem Randers FC og AGF.

I efteråret vil den sidste runde blive spillet den 7. december, mens der bliver startet op i foråret allerede den 1. marts.

”Vi starter allerede foråret den 1. marts. Det betyder dels, at nogle af vores deltagere i UEFA Cup’en og Champions League kvalifikationen får en god pause inden de afgørende kampe i august, og at vi dels kan skabe ekstra opmærksomhed omkring vores pokalturnering ved at spille runde to og tre i weekenderne den 23/24. august og 27/28. september,” siger formanden for DBUs DM-programudvalg Benny Olsen.

Den sidste runde i SAS Ligaen 08/09 bliver spillet den 31. maj.

Læs hele programmet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu