Наши партнеры

MenuGudjohnsen vil kæmpe videre i Barcelona

Spansk fodbold

Den islandske angriber Eidur Gudjohnsen er ikke slået rigtigt igennem i Barcelona, og der har gået flere rygter om, at angriberen skulle være på vej tilbage til England. Spillerens agent afviser dog, at han har modtaget nogen henvendelser.

Det er endnu uvist om Eidur Gudjohnsens fremtid ligger i Barcelona, eller om islændingen vil forlade klubben. Han er flere gange blevet kædet sammen med flere engelske klubber, men Gudjohnsens agent og far har i dag afvist, at han skulle have fået nogen henvendelser. De mener spilleren vil blive i klubben og tage kampen op med de øvrige angribere i truppen.

”Jeg har hørt rigtig mange rygter, men jeg har ikke været i kontakt med nogen klubber endnu. Han spillede i Chelsea på et hold med mange rigtig store stjerner, og her var han også nødt til at kæmpe for sin plads. Det bliver det samme i Barcelona, og det betyder ingenting, hvem der kommer og hvem der ikke gør. Barcelona sagde, at hvis du gerne vil blive her, så vil vi gerne have dig her,” afslørede Eidur Gudjohnsens far over for Eurosport.com.

Hvis Gudjohnsen skulle beslutte sig for at forlade Barcelona kan hans nye hjemmebane meget vel komme til at hedde St. James’ Park. Sam Allerdyce, som i øjeblikket er manager i Newcastle, var med til at sætte angriberens karriere i gang, og det er derfor meget muligt, at de to parter kunne være interesserede i at blive genforenet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu