Наши партнеры

MenuGravgaard endelig til Nantes

Fransk fodbold

Skiftet har været længe vente, også selvom det for en uges penge siden blev afvist kort før transferen skulle være på plads. Nu er den dog god nok, Michael Gravgaard skifter til Nantes. Det bekræfter FCK på sin hjemmeside.

Flere troede, at skiftet var på plads, da forlydenheder meldte, at danske Michael Gravgaard var landet i Nantes. Det viste sig dog ikke at holde stik, og forhandlingerne virkede til at have taget en vending, som den franske klub ikke kunne være med på. Dog er Gravgaard i dag ny mand i Nantes, det bekræfter FCK på sin hjemmeside.

“Vi havde på ingen måde planlagt et salg af Michael, og det har vi i hele forløbet gjort vores forhandlingspartner opmærksom på. I sidste ende fik FC København imidlertid et tilbud vi ikke kunne sige nej til, og da Michael samtidig havde et stort ønske om at realisere et skifte, var der ingen vej tilbage,” siger sportsdirektør Carsten V. Jensen FCK’s hjemmeside.

“Michael har altid været en foregangsmand både på og udenfor banen, og han vil utvivlsomt blive savnet i FCK. Det bringer os naturligvis i en situation, hvor vi nu meget nøje må overveje truppens sammensætning forud for sæsonen,” fortæller sportsdirektøren.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu