Наши партнеры

Menu



Gerrard tvivlsom til vigtig topkamp

Engelsk fodbold

Steven Gerrard pådrog sig for halvanden uge siden en skade, der nu truer Liverpool-anførerens deltagelse i en vigtig topkamp i Premier League.

Det var i det første opgør i Champions League-kvartfinalen mod Chelsea den 8. april, at Steven Gerrard pådrog sig en skade i lysken. Skaden er værre end først antaget, og nu risikerer han at måtte sidde udenfor i 7-10 dage.

Og det kan blive kostbart for Liverpool, der tidligere har haft svært ved at undvære kaptajnen. I denne periode møder klubben nemlig Arsenal, der ligesom Liverpool kæmper om de øverste placeringer i Premier League.

Liverpool har 70 point efter 32 kampe, mens Arsenal har 61 point for samme antal kampe. Selv med en sejr kan Arsenal få svært ved at indhente Liverpool i de resterende seks kampe, men det er heller ikke det, der volder bekymring. Liverpool kæmper derimod hårdt for at holde trit med Manchester United, der fører Premier League med 71 point for en kamp færre, samt for at holde Chelsea bag sig. Chelsea er blot 3 point efter Liverpool, hvilket betyder, at et nederlag kan blive kostbart.

Udover kampen mod Arsenal på tirsdag skal Liverpool møde Hull ude, Newcastle hjemme, West Ham ude, West Bromwich ude og Tottenham hjemme.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu