Наши партнеры

MenuFransk topbrag endte med nulløsning

Fransk fodbold

Der var lagt i kakkelovnen til en kamp med stor underholdningsværdi, da topholdene Lyon og Paris SG her til aften tørnede sammen. Trods et stort Lyon-pres, endte kampen med 0-0.

De forsvarende mestre Lyon har fået deres sag for i denne sæson, hvor de inden dagens opgør lå placeret på tredjepladsen med 60 point, hvilket er fire point op til Marseille på førstepladsen.

Aftenens modstander var et andet tophold, nemlig Paris SG, som indtog fjerdepladsen i den bedste franske række blot et point efter Lyon, før kampen blev sparket i gang.

Lyon dominerede spillet igennem det meste af kampen, og stjerneangriberen Karim Benzema fik en stor chance i slutningen af kampen, men trods det utallige pres mod et uinspirerende hovedstadshold, så lykkedes det ikke for de forsvarende mestre, at sikre de tre point.

I stedet endte kampen med en 0-0-løsning, hvilket ingen af holdene kan bruge til meget, hvis de fortsat skal gøre sig forhåbning om at hænge på i kampen om mesterskabet.

Førerholdet Marseille møder søndag Lille, som ligger på sjettepladsen, mens holdet, som indtager andenpladsen i ligaen, Bordeaux, ligeledes skal op imod et midterhold i form af Rennes, hvilket også sker på søndag.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu