Наши партнеры

MenuFiorentina vil hente problembarn

Italiensk fodbold

Fiorentina har planer om at hente den kontroversielle Antonio Cassano til sommer, lyder det fra Fiorentinas sportsdirektør, Pantaleo Corvino.

Den nuværende Real Madrid angriber er fast besluttet på at forlade de spanske giganter, og har givet udtryk for at en klub i hjemlandet er mest tiltrækkende, hvor specielt Inter har vist interesse for det italienske problembarn. Dog skal de forvente konkurrence fra Fiorentina, mener Corvino.

”Cassano kunne være at finde i Fiorentina til sommer,” fortæller Corvino til Teleradiostereo Sport. ”Det ville være perfekt at hente ham nu, men vi har tidligere udtalt at der ikke bliver hentet nogle nye her i Januar, mest fordi vi har problemer med lønbudgettet.”

”Vi regner dog stærkt med at komme med et bud på ham til sommer. Jeg kender Antonio godt, og han vil passe perfekt ind i klubben.”

Corvino har for nylig indrømmet at et januar skifte kunne have kommet på tale, men da klubben har nok angribere lige p.t., valgte han at pengene skulle prioriteres anderledes.

Udover Cassano skulle Fiorentina have et godt øje til både Marco Marchionni og Arsenal talentet, Arturo Lupoli. Corvino forsikrer dog om at der ikke vil blive lavet nogle store handler i dette transfervindue.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu