Наши партнеры

MenuFinalekamp bliver Walcotts sidste

Engelsk fodbold

Carling Cup finalen, der bliver spillet senere i dag (søndag red.), bliver den sidste for Arsenals Mr. Speed, da den blot 17-årige Walcott snart skal under kniven, og opereres i skulderen.

Den hurtige angriber har haft problemer med skulderen lige siden han kom til Arsenal i vinteren 2006. Nu vil han så have ordnet problemet, men kan desværre se frem til mange måneder på sidelinjen.

Den unge englænder håber dog at være tilbage, inden der skal spillet EM U/21 i juni.

Theo Walcott scorede to spektakulære mål i Englands play-off mod Tyskland, og sikrede derfor Englands plads i turneringen, så den engelske Henry, er, forståeligt nok, desperat efter at spille.

Udover skaden ligger der også et stort psykisk pres på den unge angriber, et pres, som hans manager, Arsene Wenger, mener er større end det pres der var på Rooney, da han var på Walcotts alder.

”Det har påvirket ham,” sagde Wenger. ”Presset er værre end det der var på Rooney, for Rooney havde spillet for Everton, før han kom på forsiden.”

”Der var pres på Theo lige fra hans første Premiership kamp. Forventningerne var allerede høje, før han overhovedet havde sparket til en bold.”

Læs optakt til Carling Cup finalen her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu