Наши партнеры

MenuFIFA's sidste tilbud til Newcastle

Andet fodbold

Newcastle er for sidste gang blevet tilbudt en erstatning for tabet af Michael Owen, efter at han blev skadet under VM i sommers.

FIFA har tilbudt cirka 1 million pund, hvilket slet ikke kan leve op til den erstatning som Newcastle har krævet af FIFA efter at Michael Owen blev skadet i knæet efter kun at have været på banen i 55 sekunder af kampen i Tyskland til VM slutrunden sidste sommer. Newcastle har nemlig krævet ikke mindre end 6,2 millioner pund i erstatning.

Newcastle får i forvejen 50.000 pund i ugen af FA som en slags godtgørelse af spillerens løn. Dette opvejer dog ikke hele Owens løn, men ifølge en talsmand fra FA har FA en aftale med et forsikringsselskab hvor forsikringsselskabet skal dække en landsholdsspillers løn dog maks. 50.000 pund i maks. 52 uge, hvilket vil sige et år.

Og Newcastle ser ikke ud til at ville nøjes med at blive spist af med pebernødder.

Allerede inden at denne sag var afgjort søgte de også om erstatning for de 10 millioner klubben brugte på Martins, som erstatning for Owen, som kostede 17 millioner pund i Real Madrid.

Den afgående FIFA præsident Sepp Blatter har i en udtalelse om sagen sagt følgende. “Dette kompensationsbeløb skal deles i tre. FIFA , FA og klubben skal hver betale en tredjedel at spillerens løn i skades perioden. At de så også vil have kompensation for de penge de købte en spiller med er jo helt ude af proportioner.

“Reglerne er således at det er klubben selv der skal betale for spillerens forsikring under en sådan slutrunde og det er i dette tilfælde FA der skulle have tjekket om forsikringen var tegnet.”

Og han fortsatte videre endnu ” Vi havde inden slutrunden lavet en pulje med 7 millioner pund til klubber hvis spillere skulle blive skadet og hvis man ser på hvilken klub der har søgt erstatning er det da helt forkert at det er en klub i verdens rigeste liga der søger den.”

En talsmand fra Newcastle kom med denne kommentar her til eftermiddag. ” Vi har noteret os hvad Hr. Blatter har sagt, men vi vil ikke udtale os så længe sagen står på.”

Michael Owen har været ude med en skade i knæet i hele sæsonen, men er så småt begyndt at træne med igen, og ingen tør endnu spå om hvornår han igen kan betræde grønsværen til en kamp.Kommentér

En kommentar til “FIFA's sidste tilbud til Newcastle

  1. FreshPrince1982 siger:

    På en måde kan jeg godt forstå NUFC i deres sag men så alligevel ikke, de er i besiddelse af en spiller med glasben og som ikke har spillet meget siden han forlod Liverpool, jeg ville hellere se klubben sælge ham end at beholde ham, han er en færdig mand det anden sæson i træk han er så hårdt skadet 😮

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu