Наши партнеры

MenuFergie: Wenger er smålig

Engelsk fodbold

Sir Alex Ferguson har igennem længere tid haft skænderier med Arsenal-manager Arsene Wenger, og den iltre skotte har nu hældt benzin på det brændende bål.

Wenger har sat spørgsmålstegn ved De Røde Djævles fitness, efter Arsenal i søndags vendte et truende 1-0 nederlag til en 2-1 sejr i de sidste 10 minutter af kampen, men Fergie mener at disse anklager er noget komplet sludder og meget smålige.

Wenger skulle eftersigende have fortalt hans spillere at Manchester ville gå død i de sidste 20 minutter af kampen, og at de skulle gøre alt for at ramme dem der. Hvis man kigger på statistikkerne har Manchester faktisk også lukket halvdelen af deres 18 mål ind i den sidste halve time.

Ferguson siger dog: ”Det er bare en stor gang vrøvl. Det giver ingen mening at kritisere mine spilleres udholdenhed.”

”Jeg er ikke helt sikker på hvorfor han har brug for at sige disse ting, men jeg tror at det er for at få sig selv til at se stærk ud, du ved. Det er sådan noget ’Se på mig, jeg er den fantastiske Arsene Wenger’.”

”Hvis han havde tabt kampen 1-0 – hvilket han burde – hvad skulle han så have sagt? Jeg synes ærlig talt det er ret småligt at beskylde mig for sådan en gang vrøvl. Han har absolut ingen beviser der kan støtte hans påstand.”

Da Wenger skulle forklare situationen, sagde han således: ”Jeg bad mine spillere om at give sig 100% lige til slutfløjtet, fordi at det måske ville kunne overraske Manchester. Jeg sagde ikke at Manchester ville gå fuldstændig ned i de sidste 20 minutter.”

Wenger har tidligere på dagen udtalt at han ikke er så sikker på at Manchester vil hente deres 16 mesterskab hjem i år, og han mener at med Arsenals sejr er titelracet åbnet igen.

Han indrømmer dog at Manchester ligner en god kandidat, men at mesterskabet stadig er langt fra at være afgjort.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu