Наши партнеры

MenuFergie tror på holdet

Engelsk fodbold

Sir Alex Ferguson tror på at hans Manchester United trup kan stå distancen og løbe af med mesterskabet denne sæson.

United har etableret sig et 6 points forspring ned til de regerende mestre fra Chelsea, selvom man har roteret en del her i juleperioden.

Ferguson var glædeligt overrasket over den måde reservespillerne klarede opgaven på, og føler at det tegner godt for resten af sæsonen.

”Da vi spillede mod Wigan og Everton var der omkring 5-6 ændringer i startopstillingen, og vi vandt disse kampe komfortabelt,” har Ferguson udtalt til Daily Star Sunday

”De er professionelle og gode til træningen. Når de får chancen må vi håbe at de kan gengælde vores tillid, som de gjorde mod Wigan og Everton.”

”Vores forsvar er godt dækket ind hvor vi har 4 spillere der kan spille venstre back. Heinze og Evra er naturlige backs, men jeg kan også smide Brown og Silvestre derud hvis det kniber. På midtbanen har vi fornuftige erstatninger i Darren Fletcher og John O’Shea, mens vi oppe foran har Henrik Larsson, Solskjaer, Rooney, Ronaldo, Saha og Giggs, så der er vi også dækket godt ind.”

”Jeg tror meget om denne trup, og jeg er tilfreds med det jeg har.”

Den skotske manager har dog været på udkig efter en midtbanespiller, specielt Bayern Münchens Owen Hargreaves, har han ihærdigt prøvet at få fat på.Kommentér

2 kommentarer til “Fergie tror på holdet

  1. Peter Bruun siger:

    Man vil nok gå hen og kalde mig for en flueknepper, Men en spiller dragt består af mere end trøjen så spillerdragtens farver er rød, sort og hvid. 😉

  2. Peter Bruun siger:

    bortset fra det, en god artikel med gode synspunkter, dog ikke helt neutral, men det er meget lidt , skal det siges. god konklusion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu