Наши партнеры

MenuFergie bekymret for wonderboy

Engelsk fodbold

Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, har indrømmet at han er en smule bekymret over Wayne Rooneys måltørke.

Fergie er dog glad for angriberens form, men desværre har den 21-årige englænder kun fundet vej til nettet en gang, siden midten af November.

Det har fået Ferguson til at indgå et væddemål med Rooney, om at supertalentet for hul på bylden i søndagens topbrag mod Arsenal, på Emriates Stadium.

”Han er altid en vigtig spiller i de store kampe,” fortæller Ferguson til Sky Sports. ”Jeg vil vælge at sige at de få mål simpelthen er mangel på held, da han har rigtig mange chancer, han havde ni målchancer mod Aston Villa, hvor et af skuddene ramte overliggeren.”

”Han har brug for en pause så han kan genoprette sin koncentration, men det bekymrer mig, da han har været i fantastisk form på det seneste.”

Ferguson har dog en rigtig farlig offensiv, hvor den nyhentede Henrik Larsson, har startet fantastisk i den røde trøje, men der sidder også en mand som Solskjaer på bænken, der sagtens gå ind og afgøre en kamp.

”Jeg har fire rigtig gode angribere, der alle er en startplads værdige. Det eneste problem, som dog kun er et luksusproblem, er hvem der skal starte inde,” siger Fergie og smiler.

Ferguson er dog sikker på at søndagens kamp bliver Rooneys comeback.

”Han skal bare ind i rytmen igen, og scorer ca. 1 mål pr. kamp. Det ved jeg han kan, da han har bevist det for mig før. Hvis han kan komme ind i den rytme igen, bliver han utrolig vigtig, når mesterskabet løber ind i afgørelsesfasen.”

”Knægten arbejder jo sin røv i laser. Han har en skræmmende attitude, og det er jeg umådeligt tilfreds med, det eneste der mangler er bare målene.”

Rooney har spillet næsten samtlige af Uniteds kampe denne sæson. 20 kampe i ligaen, hvor det er blevet til 8 mål, men ifølge Ferguson, vil der snart blive skrevet flere kasser ind på supertalentets konto.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu