Наши партнеры

MenuFA undersøger tilskuerproblemer

Engelsk fodbold

I forbindelse med gårsdagens playoff-semifinale-kamp i League One mellem Millwall og Leeds United, stormede fans af førstnævnte klub banen, efter 1-0 scoringen. The Football Association har nu besluttet at gøre noget ved misæren og har igangsat en undersøgelse.

Da Neil Harris bragt Millwall foran 1-0 i League One semifinale-kampen mod Leeds United, stormede fans af hjemmeholdet banen. Den danske målmand Casper Ankergren, der var på mål for Leeds United, blev herefter skubbet i ryggen og sidenhen var offer for kasteskyts fra Millwall-fansene.

Til BBC sagde Ankergren efter kampen blandt andet, at han håbede, at noget ville blive gjort, da dette var en skændsel for fodbolden.

Nu har FA, ifølge Sky Sports, igangsat en undersøgelse omkring de tilskueruroligheder der fandt sted efter 1-0-målet. Og Scotland Yard har allerede bekræftet at en person er anholdt for mistanke om overfald.

Casper Ankergren og Leeds United skal hjemme på Elland Road nu vinde over Millwall, hvis de skal gøre sig forhåbninger om videre avancement i kampen om oprykning til The Championship. Kampen spilles på fredag d. 14. maj.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu