Наши партнеры

MenuEto’o er tvivlsom til Champions League-brag

Champions League

Det er tvivlsomt hvor vidt den camerounske superangriber, er klar til at spille i Barcelonas opgør mod Liverpool i næste uge.

FC Barcelona angriberen, Eto’o, har afsløret at han stadig har problemer med hans knæ, og det er usikkert om han vil være klar til næste uges topbrag i Champions League, hvor de forsvarende mestre fra Barcelona, møder det foregående års mestre fra Liverpool, der finder sted på Camp Nou.

Eto’o er på vej tilbage fra en knæskade, der holdt den 25-årige angriber ude i næsten 4 måneder.

”Mit knæ opfører sig underligt for tiden, og jeg kan ikke garantere at jeg bliver klar til kampen. Jeg håber jeg kan komme med, og det ville være en stor glæde, hvis ikke, vil jeg støtte resten af holdet.”

Eto’o var udtaget til Barcelonas trup der i søndags mødte Racing Santander. Angriberen nægtede dog at skifte sig ind da der manglede 10 minutters spil. Forklaring på dette skulle, ifølge Rijkaard, være at camerouneren var utilfreds med blot at spille de sidste 10 minutter. Disse kommentarer brød angriberen sig dog ikke om. Den nye forklaring blev at angriberen stadig havde problemer med knæet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu