Наши партнеры

MenuEstudiantes hæver Sosas pris

Spansk fodbold

Atlético, der i øjeblikket jagter Sosa, skal punge ud med mere end de £5 mio. (ca. 55 mio. kr.) de havde forberedt, da Estudiantes har valgt at hæve prisen til det dobbelte.

Estudiantes er ikke glade for at miste deres ”lille prins,” men hvis deres veje absolut skal skilles vil klubben have så mange penge som muligt, og det kan nemt blive til en god håndfuld millioner, da AC Milan og Benfica også jagter den 21-årige argentiner hvilket sagtens kan få prisen til at stige yderligere.

Atlético har desperat ledt efter forstærkninger her i transfervinduet, men alle dem der er blevet nævnt som mulige transfers har smækket døren i ansigtet på Rojiblancos, hvor Ricardo Quaresma har været den seneste.

Tiden går og går for Colchoneros da der hver dag bliver mindre og mindre tid inden transfervinduet lukker, samt at priserne kun stiger og stiger. Atlético må snart til at kigge i gemmerne efter flere penge, da det er nogle forholdsvis dyre drenge de har på ønskeliste, hvis de ønsker en ordentlig forstærkning til resten af sæsonen.

Den offensive midtbane José Sosa udtalte dog i går: ”Jeg hørte om Atléticos interesse gennem min agent, og sandheden er at det ville være en drøm at spille i Europa, specielt i en stor klub som Atlético.”

Sosa tilføjede: ”Jeg ved at mange argentinere har gjort det godt i Atlético, og det ville være en ære for mig at fortsætte denne tradition.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu