Наши партнеры

MenuEsbjerg-anfører risikerer plads på bænken

Dansk fodbold

Den 22-årige Esbjerg-anfører har meldt ud, at han vil væk fra den vestjyske klub, men at han venter til sin kontrakt løber ud til vinter. Dette har Esbjerg reageret hårdt på, og er Niki Zimling ikke solgt i denne vinterpause, ryger han på bænken.

Forholdet mellem Niki Zimling og Esbjerg, har indtil nu virket som et stort eventyr. Lige siden den tidligere Brøndby-spiller ankom til Esbjerg i efteråret 2005, har han udviklet sig gevaldigt og været en vigtig del af Esbjergs trup.

Men nu er dette eventyr ved at udvikle sig til en strid mellem de to parter. Niki Zimling har meldt ud, at han vil væk fra Esbjerg. Der har ingen problemer været for Esbjerg, i at finde interesserede klubber, men den 22-årige anfører, vil spille i klubben til hans kontrakt løber ud til vinter, og ikke forhandle med interesserede klubber nu, så han frit kan forhandle med klubber til sommer, og lave en fri transfer til næste vinter.

”Vi er ikke interesserede i at sælge til sommer. Det er nu, eller så må han indstille sig på at spille et år i Esbjerg,” sagde Esbjergs sportschef, Niels Erik Søndergaard til Ekstra Bladet.

Og vælger Niki Zimling, at holde fast i sin beslutning, kan han forvente at varme bænken det næste år.

”Når en spiller er sig selv nærmest, så vil klubben også komme i en situation, hvor vi er os selv nærmest. Derfor lander vi hurtigt i en situation, hvor vi må satse på spillere, der har en fremtid hos os.”

Esbjerg ligger i øjeblikket på en 8. plads i SAS Ligaen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu