Наши партнеры

MenuEr Eto’o fortid på Camp Nou?

Engelsk fodbold

Chelsea skulle eftersigende stå klar med ca. 550 mio. kr., for at hente Barcelonas superstjerne, Eto’o, til sommer.

Den camerounske angriber kunne godt ligne et afskrevet kapitel på Camp Nou, pga. de stridigheder han har haft med træner, Frank Rijkaard. Det er heller ikke blevet til meget spilletid for den målfarlige angriber, da han er blevet holdt ude i en stor del af sæsonen, grundet en slem knæskade.

Selvom Eto’o for nylig vendte tilbage, valgte han at blive på bænken, i stedet for at blive skiftet ind i slutningen af 2. halvleg – noget der ikke faldt i god jord hos den hollandske træner, der nu skulle være klar til at sælge den 25-årige angriber, for et klækkeligt beløb.

Der går også rygter om at forholdet mellem Eto’o, og Barcas helt store stjerne, Ronaldinho, ikke skulle være helt optimalt, hvilket også kan tyde på, at Eto’o må finde sig en anden klub.

Chelsea følger spændt med fra sidelinien, og er muligvis den eneste klub i verden, der har råd til at betale den sum, der kræves af Barca, hvis de er klar til at slippe ham i slutningen af sæsonen.

The Blues manager, José Mourinho, ville elske at få en spiller som Eto’o til Stamford Bridge, og det kunne også blive en afgørende faktor angående portugiserens egen skæbne hos de forsvarende mestre, da der har været mange rygter om, at hans karriere i det engelske, kommer til at slutte til sommer.

Barcelona har allerede fundet deres ønske erstatning for Eto’o. Fernando Torres, der i går (lørdag) scorede et mål i det dramatiske opgør mellem Atlético Madrid og Real Madrid, skulle stå højt på catalanernes ønskeseddel.

El Niño udtalte dog for få dage siden, at han ønsker at blive i Atlético, i mange år endnu.Kommentér

2 kommentarer til “Er Eto’o fortid på Camp Nou?

 1. Thomas Sorensen siger:

  Såvidt jeg har hørt udtalte Torres oveni købet at han hellere ville vinde et trofæ med Atletico, end han ville vinde en masse trofæer med andre.

  Hans loyalitet til klubben udadtil er da til at tage hatten af for… men har svært ved at forestille mig at den er så stor. Det er i hvert fald sjældent man hører om den type personer i nutiden.

 2. Mikkel Exner siger:

  Du har hørt rigtigt.. Han sagde helt præcist at det ville betyde mere for ham at vinde 3 trofæer med Atlético, end at vinde 8 trofæer med et hvilket som helst andet hold..

  Jeg håber sgu at han mener det han siger.. Men vi skal komme til Europa i år, og mindst CL næste år..

  Der er nogle få eksempler, Totti f.eks… Roma er jo ikke en storklub, men han har mange gange afvist alle de store hold…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu