Наши партнеры

MenuEndnu en engelsk storklub usikker på Platini

Andet fodbold

Den nyvalgte UEFA-præsident, Michel Platini, er blevet advaret af sin landsmand, Arsene Wenger, om at han tror Platini kan holde de løfter der sikrede ham sejren.

Platini blev i går valgt som den nye UEFA-præsident, og allerede få timer efter annonceringen af dette, var Sir Alex Ferguson ude og kritisere hans forslag. I dag er det så Arsenal manageren, Arsene Wengers, tur til at sætte spørgsmålstegn ved Platinis forslag om at reducere deltagerantallet pr. land, i Champions League, fra 4 til 3.

”Jeg er bange for at han har bygget sin sejr på noget han ikke kan holde, fordi han ikke selv kan bestemme det. Det er noget der skal stemmes om i UEFA komiteen,” udtaler Wenger. ”Jeg forstår ikke at så mange siger ’det var jo hvad han lovede’ når det er klart at han ikke kan gennemføre det alene. Det kan kun blive gennemført hvis der er enighed om forslaget.”

Platinis forslag er klart en ulempe for den franske manager og hans Arsenal hold, da der med 4 kompetente tophold i Premier League, bliver hård konkurrence hvis dette forslag bliver godkendt. Godt nok er Fergie og Wenger ikke ligefrem perlevenner, men noget kan de da blive enige om.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu