Наши партнеры

MenuEmre klar til at forlade England

Engelsk fodbold

Newcastles tyrkiske midtbanespiller Emre, er parat til at forlade England pga. anklagerne om at han skulle have kommet med racistiske tilråb i kampen mod Everton. Den tyrkiske stjerne kan appellere indtil d. 29. januar.

Den 26-årige midtbanespiller benægter alle anklager, og udtaler at han er parat til at forlade St. James’ Park, hvis han bliver dømt skyldig.

”Jeg sagde ingenting, men alligevel bliver jeg bliver stemplet som en dum fyr,” fortæller han til eurosport.com. ”Hvis denne sag resulterer i en udelukkelse fra fodbold, vil jeg forlade England med det samme.”

”Jeg er ikke den type jeg bliver udstillet som – jeg kan dårlig nok snakke engelsk.”

”Jeg har aldrig haft sådan nogle problemer med nogle spillere, og jeg ville aldrig sige noget racistisk til nogen som helst.”

Emres agent tilføjer: ”Emre er meget oprørt over dette.

“Han er aldrig blevet beskyldt for at være racist før denne episode, og han vil selvfølgelig benægte alle anklager. Der er ikke én racistiske knogle i hans krop.”

Newcastles manager, Glenn Roeder, støtter den tidligere Inter spiller, selvom han i sidste uge udtalte at alle der bliver dømt skyldig for racisme, minimum skal straffes med 6 måneders udelukkelse.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu