Наши партнеры

MenuEM-spilforslag: Tyskland – Frankrig

Dagens odds

I den anden semifinale ved EM venter der noget af et brag, når værtsnationen Frankrig støder sammen med forhåndsfavoritterne fra Tyskland.

De fleste ville nok have haft Tyskland som favorit, hvis ikke det var fordi flere stamspillere som Mats Hummels, Sami Khedira, Mario Gomez og Bastian Schweinsteiger kommer til at være fraværende til opgøret.

Mats Hummels sidder over med karantæne, Sami Khedira og Mario Gomez definitivt er færdige ved EM grundet skader. Bastian Schweinsteiger er endnu ikke meldt helt ude, men United-midtbanespilleren er yderst tvivlsom.

Frankrig har alle spillere klar til det store brag, og efter den overbevisende indsats mod Island i kvartfinalen, må Frankrig siges at være et godt bud på en samlet vinder af EM.

Alligevel har vi vores tvivl omkring Frankrig. Spillet har ikke været prangende, og modstanderne har indtil videre været af middelmådig, hvis ikke ringe karakter. I kampen mod Tyskland vil franskmændene for første gang blive testet på højeste niveau, og det bliver lidt en omvæltning fra deres tidligere kampe i turneringen.

Selvom Tyskland må klare sig uden flere store profiler, har Joachim Löw en række store stjerner og erfarne spillere at trække veksler på. Derfor kan Frankrig få det meget svært torsdag aften.

Vores spilforslag går på, at Tyskland kvalificerer sig til EM-finalen til odds 1,95. Uanset om Tyskland vinder i ordinær tid, efter forlænget spilletid eller i straffesparkskonkurrence vil spillet altså gå hjem.

Hvis du skal spille på EM-finalen, kan du med fordel tjekke Oddsbonussen.dk og tanke op bookmakernes tilbud og betting-bonusser. Specielt bookmakeren med denne bonus anbefaler vi.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu