Наши партнеры

MenuEM-spilforslag: Rumænien – Albanien

Dagens odds

Rumænien har overrasket positivt ved dette års EM indtil videre. I første kamp var de et mulehår fra at få point mod værtsnationen fra Frankrig.

Det blev dog spoleret af Dimitri Payets vanvittige sejrsmål i de døende minutter. I rumænernes anden kamp var det igen et mål i anden halvleg, der kom til at koste point. Admir Mehmedi bragede bolden i nettet, så Rumænien måtte nøjes med et enkelt point mod Schweiz.

Det danske landshold oplevede på egen krop, hvor svært det var at nedbryde Albaniens stærke defensiv i kvalifikationen til EM, og det samme har Frankrig og Schweiz allerede oplevet ved slutrunden. I begge tilfælde er det dog lykkes favoritterne at hive snævre sejre hjem. Albanerne har derfor ikke det store at spille for længere, da de nok ikke kan sætte næsen op efter at blive en af de fire bedste tre’ere, selvom de skulle slå Rumænien.

Rumænien har scoret imod både Frankrig og Schweiz – begge mål er dog blevet scoret på straffespark. Ikke desto mindre har Rumænien faktisk vist fint kontraspil i de to kampe, og det er blot marginaler, der har holdt dem fra at score endnu et mål mod Frankrig.

Albanien har endnu ikke fået nettet til at blafre ved slutrunden, og det er også holdets helt store akilleshæl.

Rumænien ligner et mere homogent hold end Albanien, og samtidig har de langt mere at spille for, da de med en sejr efter al sandsynlighed spiller sig i ottendedelsfinalen.

Meget taler altså for, at Rumænien får skovlen under Albanien, som må være nede i kulkælderen efter at være blevet dukket i de absolut sidste minutter af kampen mod Frankrig.

Spillet her går på, at Rumænien besejrer Albanien og sandsynligvis spiller sig i ottendedelsfinalen ved dette års EM. Du får odds 2,15, hvis du spiller rumænsk sejr hos Bet365.

Lige rundt om hjørnet venter Wimbledon. Vidste du, at du kan live streame hele turneringen gratis?Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu