Наши партнеры

MenuEM-spilforslag: Island – Ungarn

Dagens odds

Island og Ungarn imponerede stort ved at få point mod gruppens favoritter fra henholdsvis Portugal og Østrig i første runde ved EM.

Island kæmpede og kæmpede og blev belønnet med et enkelt point, da Birkir Bjarnason udlignede i begyndelsen af anden halvleg, efter at Nani havde bragt Portugal foran i første halvleg. Island var i store dele af kampen presset lang tilbage på banen, men Portugal fandt aldrig skarpheden. Derfor fik Island på fornem vis sikret sig et point til kontoen.

Ungarn var heller ikke spået store chancer for at kunne besejre Østrig i første runde, men ikke desto mindre løb ungarerne med det hele til slut. Kampen endte 0-2, og Ungarn topper derfor gruppe F netop nu.

De to holds succes i første runde kan meget vel betyde, at holdene går ind til denne 2. runde med livrem og seler.

Ingen af holdene har brug for et nederlag nu, og det må derfor først og fremmest handle om at undgå nederlag for de to mandskaber. Der er derfor gode chancer for en kamp uden de helt store målchancer og offensive spil.

Kigger man på størstedelen af Islands seneste kampe er der blevet lavet en hel del mål, men vi tror ikke, at det kommer til at være tilfældet i dette opgør. I fem ud af Ungarns seneste seks kampe er måltotalen uden 2,5.

Kampens vigtighed og Ungarns ofte defensive tilgang til kampene gør, at kampen meget vel kan blive målfattig. Derfor går vi med et spil på, at der bliver lavet mindre end 2,5 mål i kampen.

Du kan få odds 1,58 på under 2,5 mål hos 888sport.

Læs mere om 888sport, som spillet er anbefalet hos, her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu