Наши партнеры

MenuEM-forslag: England – Rusland

Dagens odds

Når det engelske landshold tager imod de russiske trupper, så er der lagt op til et brag af en kamp. De to forhåndsfavoritter fra gruppe B er begge sultne efter en sejr, som vil give begge mandskaber et godt udgangspunkt efter rundens første kamp. England har været inde i en flot og overlegen stime, og vi tror, at den fortsætter, når de to hold mødes lørdag den 11. juni.

England har været vidne til noget af et generationsskift, hvor veteranerne Frank Lampard og Steven Gerrand er gået på pension. Hertil er der kommet en flok af talentfulde spillere til heriblandt Jamie Vardy, Dele Alli og Harry Kane, der alle står over for deres første slutrunde i deres karriere. Den nye generation har hurtigt tilpasset sig det engelske landshold, og det blev derfor under EM-kvalifikationen til 10 sejre og 0 nederlag.

Hertil skal det siges, at England kun lukkede tre mål ind. I testkampene op til slutrunden har englænderne også formået at hive flotte resultater hjem mod store hold som Tyskland, Spanien og Frankrig. Den unge trup har altså imponeret og vist, at England igen kan hamle op mod de andre favoritter til EM-titlen. Forventningerne til den nye generation er derfor skyhøje.

I 2012 blev det offentliggjort at Rusland skulle huse VM i 2018, og siden da har russerne forsøgt at få styr på truppen og skabe sig et farligt hold. Det er desværre ikke gået lige efter planen, hvilket vi så ved en ikke særlig overbevisende præstation i gruppespillet. Det var først i sidste spillerunde, at 2. pladsen blev sikret.

Efterfulgt har Rusland spillet fire testkampe op til slutrunden, hvor det er blevet til to sejre og to nederlag. Ruslands spil svinger altså meget, og med en fornyligt skadet Alan Dzagoev er holdet betydeligt svækket. Til gengæld kan landstræner Dick Advocaat sætte sin lid til en spiller som Artem Dzyuba, der blev topscorer i gruppespillet med imponerende otte mål.

Selvom alt kan ske ved en slutrunde og bolden er rund, så har England bevist, at de har potentiale til at nå rigtig langt under EM 2016. England kan med tre point indfri nogle af de forventninger, der er til holdet. Med tre point over gruppens anden forhåndsfavorit, ville en adgangsgivende kvalifikation til knockout-fasen være lige rundt om hjørnet. England har bare et bedre hold, og det får vi også at se, når de to mandskaber mødes i Marseille på Stade Velodrome, der kan huse 60.000 tilskuere. Vi anbefaler en sejr til England til flotte odds 1,90.

Læs mere om England – Rusland på SpilXperten.com.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu