MenuEM-forslag: Albanien – Schweiz

Dagens odds

Efter åbningskampen mellem Frankrig og Rumænien skal vi ikke vente mere end 14 timer, før opgøret mellem Albanien og Schweiz finder sted. Frankrig er kæmpe favoritter til at vinde gruppe A, og skal Schweiz gøre sig forhåbninger om at ende om to’er og kvalificere sig til knockout-fasen, så har de brug for en god start mod Albanien. Vi tror på en fornuftig sejr til Schweiz, der bliver nødt til at hente point i deres første kamp under EM 2016.

Schweiz har et spændende hold, der inkluderer masser af gode talenter, som vil gøre alt for at bevise deres værd. Ud over det har de erfarne og dygtige spillere som Stephan Lichtsteiner, Xherdan Shaqiri og Granit Xhaka, mens den bundrutinerede Phillippe Senderos desværre er blevet skåret fra Schweiz’ endelige trup. Schweiz klarede sig forrygende under VM 2014, men det har desværre været lidt ned ad bakke siden. Holdet har haft en forfærdelig optakt til EM, hvor de har tabt tre ud af deres fire testkampe – og kun vundet over Østrig 2-1. Schweiz virker ikke som det samme hold, som de var under VM 2014, og det vil de uden tvivl gøre alt for at modbevise. Schweiz skal i kampen mod Albanien få fejet deres dårlige ry af vejen og i stedet finde det topniveau frem, som de havde under VM 2014.

Albanien var som bekendt skyld i, at Danmark ikke fik kvalificeret sig til slutrunden. I stedet er Albanien med i deres første slutrunde nogensinde, hvilket helt klart vil booste deres motivation for at nå langt. Selvom Schweiz har vist sig fra deres dårligere side, så bliver det en stor opgave for Albanien at få point med hjem. De to hold har mødt hinanden fire gange siden 2000, og Albanien har siden da aldrig vundet over Schweiz. De fire kampe er endt med tre sejre til Schweiz og en enkelt uafgjort. Albanien har modsat Schweiz et forholdsvist svagt hold, der på ingen måde bobler over med profiler og stjerner.

Der er ingen tvivl om, at kampen mellem Albanien og Schweiz bliver intens og spændingsfyldt. Begge mandskaber vil gøre alt for en god start under dette års EM, men vi tror, at Schweiz bliver en alt for stor mundfuld for Albanien, der kun har deres stolthed over at være nået til slutrunden at løbe på. Schweiz har masser at bevise, og deres sult efter det bliver en faktor, der i sidste ende kan være med til at afgøre kampen til Schweiz fordel. Vi anbefaler en sejr til Schweiz til odds 1,80.

Se flere spil på EM i fodbold hos SpilXperten.com.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu