Наши партнеры

MenuEbbe får ikke hjælp af sin gamle klub

Dansk fodbold

Silkeborg ligner et hold der godt kunne bruge nogle forstærkninger, og før transfervinduet regnede klubbens sportschef, Ebbe Sand, med at kunne hente et par lejesvende fra sin gamle tyske klub, Schalke 04.

Men vores alle sammens Ebbe, må desværre sande at dette ikke længere er sandsynligt. Klubben har udtalt at de ikke kan sende nogle forstærkninger til de danske bundpropper i dette transfervindue.

” Jeg kan definitivt sige, at det ikke bliver i det her transfervindue. De har simpelthen brug for alle mand. Og så er en spiller som Alex Baumjohann, som jeg var interesseret i, strøget til Borussia Mönchengladbach,” fortæller Ebbe Sand til Ekstrabladet

Med denne udtalelse må Silkeborg til at skynde sig at lede efter spillere andetsteds fra, da deres eventyr i SAS-Ligaen meget vel kan være slut for denne gang, da klubben p.t. ligger nummer sjok, med 8 point op til nedrrykningstregen.

Dette transfervindue har dog ikke været helt mislykket for dem, da de har fået hentet den unge angriber, Casper Henningsen, samt den rutinerede Steven Lüstu. Det rygtes også at de skulle være på vej til at sikre sig den ugandiske Hassan Mubiru.Kommentér

En kommentar til “Ebbe får ikke hjælp af sin gamle klub

  1. Mike Justesen siger:

    Jeg håber at næste gang jeg skal se en SIF kamp (11 marts), at det er med Hassan Mubiru. Det ville være perfekt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu