Наши партнеры

MenuDuff tilbage i Premier League

Engelsk fodbold

Damien Duff måtte rykke med Newcastle ud af Premier League efter sidste sæson. Nu er han tilbage i Englands bedste række, efter at han i dag har indgået en 3-årig aftale med Fulham.

Den 30-årige midtbanespiller bliver Fulhams tredje nyindkøb i denne sæson og forlader dermed Newcastle, der skuffende rykkede ud af Premier Legaue i sidste sæson.

Duff erkender, at udfordringerne er større i sin nye klub og siger til Fulhams hjemmside:

”Jeg er glad for, at mit skifte til Fulham er blevet gennemført, og jeg ser frem til at deltage i træningen med de øvrige spillere, da vi forbereder os på to vigtige hjemmekampe i denne uge. Fulham havde en fantastisk sæson sidste år (endte som nummer 7 i Premier League, red.), og efter at have talt med klubbens manager de seneste dage ved jeg, at klubben fortsat har høje ambitioner, og jeg ser frem til de kommende udfordringer.”

Klubbens manager, Roy Hodgson, udtrykker til klubbens hjemmeside sin glæde over at have fået Damien Duff til Fulham:

”Jeg er begejstret for at få en spiller af Damien Duff’s kaliber til truppen og hilser de muligheder på midtbanen, vi får med ham, velkommen. Jeg har kendt Damien i lang tid, siden han kom på førsteholdet i Blackburn, da jeg var manager dér, så jeg kender hans kvaliteter og ser frem til at arbejde med ham igen.”

Prisen for Duff, der får trøje nummer 16 i Fulham, er ikke blevet offentliggjort.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu