Наши партнеры

MenuDubai-gruppen lader rigmand fra vesten få frit løb

Engelsk fodbold

Dubai International Capital har længe set ud til at skulle overtage Liverpool for næsten 5 mia. kr., men de har trukket sig ud af kampen, hvilket åbner vejen for den amerikanske forretningsmand, George Gillett Jr.

DIC, der ejes af Sheik Mohammed bin Rashid al-Maktoum, har opgivet at købe Liverpool, da de fandt ud af at den traditionsrige klub, også var villig til at lytte til DIC’s konkurrent George Gillett Jr., der ejer hockeyklubben Montreal Canadiens.

”Vi er meget skuffede over at komme med denne annoncering,” fortæller DIC’s bestyrelsesformand, Sameer Al Ansari.

Liverpool er Englands mest vindene klub med 18 mesterskaber og 5 Champions League trofæer, og har p.t. planer om at bygge et nyt stadion med plads til 60.000.

DIC’s beslutning faldt efter Liverpool valgte at vente med at acceptere Dubai-gruppens bud, med begrundelsen at de også lige skulle overveje tilbudet fra Gillett.

Gillett kastede sig over ishockey i 2001, hvor han købte Montreal Canadiens. Tidligere har han været inde over både amerikansk fodbold såvel som basket.

Hvis det lykkes Gillett at overtage Merseyside-klubben, vil han blive den 3. amerikaner der overtager en klub i Premier League, sammen med Malcolm Glazer, der som bekendt ejer Manchester United, og Randy Lerner der overtog Aston Villa i september.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu