Наши партнеры

MenuDrogba presser Abramovich

Engelsk fodbold

Chelsea ligner for tiden et hold i krise, ikke mindst på det sportsmæssige plan, men også bag kulissen hersker der kaos.

Didier Drogba har været ude med riven i den seneste tid, hvor han bl.a. har kritiseret hans angrebsmakker Sheva, fordi ivorianeren mener at Shevchenko ikke er en holdspiller. Nu er turen så kommet til klubbens rigmand, Roman Abramovich.

Rygterne om det dårlige forhold mellem træner José Mourinho og ejer Roman Abramovich, kører stadig på højtryk, bl.a. pga. at mangemilliardæren ikke er villig til at bruge penge på transfers, og nu har stjerneangriberen taget portugiserens parti.

”Når José Mourinho siger, han vil have nye spillere, så er det ikke bare ham, der siger det. Det er i princippet hele spillertruppen, for vi har præcis den samme mening som ham i denne sag,” udtaler Drogba.

Alt dette tyder på at Chelseas mest succesfulde træner nogensinde i klubbens historie, meget vel kunne være på vej væk til sommer, og den udskældte Andriy Shevchenko, skulle eftersigende have bedt Roman om at hente Carlos Ancelotti til klubben, når Mourinho siger farvel.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu