Наши партнеры

MenuDrama på Vicente Calderon

Spansk fodbold

Atlético tog i aften imod Osasuna, der slog Madrid klubben ud af Copa Del Rey, og det var noget af en forestilling.

Osasuna rendte ind i 4 røde kort, mens Torres brændte sit 4. straffespark i træk. Kampen startede ud med en del klumpspil, hvor Atlético dog havde overtaget. Som det har været tilfældet i et par kampe nu, fik de dog ikke skabt det store.

Efter 20 minutters spil fik man et billede af hvad kampen kunne udvikle sig til, da Jurado blev fældet bagfra og røg i totterne på Jose Izquierdo, de modtog begge et gult kort, og situationen udviklede sig til et stort slagsmål, hvor Fernando Torres og Raul Garcia også blev præsenteret for det gule kort. Der skete ikke rigtig mere i 1. halvleg, hvor det kun blev til nogle småchancer hist og her.

2. halvleg startede som 1. halvleg sluttede, hårdt og grimt fodboldspil der mest bestod af lange bolde. I det 78. minut kom der dog gang i løjerne. Galletti løb ned af højreflanken og sendte et godt indlæg hen mod Torres. Denne blev dog hevet ned bagfra af Javier Cuellar, hvilket medførte et rødt kort til Osasuna spilleren, samt straffe til Atlético. Torres skulle eksekvere sparket, men det gik ikke helt over forventning, da bolden blev sendt forbi venstrestolpe, Torres har nu brændt 4 straffespark i træk. En fantastisk chance blev misbrugt, og situation så ikke for god ud for Atlético.

5 minutter efter blev de dog reddet af Ze Castro, derefter en del klumpspil, kunne flugte bolden langs jorden, og ind bag målmand Ricardo. I det 87. minut fik Osasuna sit andet røde kort, da Soldado hoppede op, og jog en albue i hovedet på målscorer Ze Castro.

Frustrationen var stor blandt Osasuna spillerne, og det blev ikke dulmet da målmand Ricardo, i overtiden, modtog sit 2. gule kort for at losse bolden væk da Atlético fik indkast, men det var ikke slut endnu. Atlético prøvede at trække tiden ud, til stor frustration for Raul Garcia, der var indblandet i alle kampens slagsmål, og han saksede benene væk på Seitaridis, og efterlod sit hold med 7 mand.

Atlético sejrede endelig på hjemmebane, og tog et skridt nærmere Champions League pladserne, hvilket sætter pres på Valencia og Real Madrid. Det er dog ikke verdens sværeste prøve de to hold skal bestå i morgen. Valencia tager i mod bundpropperne fra Real Sociedad, mens Real Madrid tørner sammen med Mallorca der ligger 4 point over nedrykningsstregen. Begge hold spiller dog på udebane, men de burde stadig have kvaliteterne til at køre en sikker sejr hjem.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu