Наши партнеры

MenuDommer indrømmer fejl i Madrid-derby

Spansk fodbold

Dauden Ibanez, dommeren der dømte i kampen mellem Real- og Atlético Madrid, indrømmer nu at han tog fejl, da han valgte at underkende Atléticos mål til 2-0.

Efter 11 minutters spil, kunne Fernando Torres bringe sit hold foran, og score sit første mål nogensinde mod ærkerivalerne. 3 minutter efter fik Atlético tildelt et frispark et stykke ude fra feltet. Bolden blev sendt ind i målfeltet, hvor Agüero var tæt på at nå til bolden, men blev reddet ned af Cannavaro, hvor der burde være blevet dømt straffe. Bolden røg i stedet på stolpen, og Atléticos colombianske forsvarsspiller, Luis Perea, var klar til at score på riposten.

Der blev dog dømt for offside, en kendelse som ingen forstod noget af, da ingen af Atléticos spillere stod i offside position.

Ibanez indrømmer til den spanske sports avis, Marca, at han tog fejl.

”Når vi kigger på genudsendelsen af kampen, må vi konstatere, at vi simpelthen tog fejl,” sagde Dauden Ibanez.

”Det eneste vi kan gøre nu, er at analysere hvad der skete, og sørger for at det ikke sker igen. På banen ser tingene anderledes ud end de gør i TV,” tilføjede 42-årige spanier.

Hvis episoden var blevet dømt korrekt, kunne det have haft stor indflydelse, både på kampens resultat, men også på stillingen i Primera Division. Atlético ville have overtaget Reals fjerdeplads, samt rykket et skridt nærmere Valencia, der kun fik uafgjort mod Gimnastic.

Kampen endte som bekendt 1-1, og målscoreren for Real blev Gonzalo Higuain. Dette blev den unge argentiners første mål for Madrid-klubben, plus at han sørgede for at holde fast på statistikken, hvor Real ikke har tabt til lokalrivalerne i hele 7 år.Kommentér

En kommentar til “Dommer indrømmer fejl i Madrid-derby

  1. Thomas Sorensen siger:

    Det var nærmest også en skandale.. forstår ikke hvordan linjedommeren var begyndt at løbe mod midten, og så pludselig giver sig til at flage…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu