Наши партнеры

MenuDobbelt-handel mellem FCN og BIF

Dansk fodbold

FC Nordsjælland og Brøndby IF har i dag lavet to separate handler. Angriberen Martin Bernburg er øjeblikkeligt skiftet til Brøndby, mens højrekanten Tobias Mikkelsen er skiftet til FC Nordsjælland.

I dag skete det endelig. Brøndby IF og FC Nordsjælland blev enige om en pris for angriberen Martin Bernburg, der dermed tiltræder øjeblikkeligt.

“Jeg er rigtig glad for, at det lykkes at få skiftet på plads nu. Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang, og jeg føler, at Brøndby er klubben, hvor jeg kan få opfyldt mine ambitioner” siger Bernburg til Brøndbys hjemmeside.

Også klubbens cheftræner Kent Nielsen er glad for erhvervelsen af angriberen og beskriver ham på følgende måde til klubbens hjemmeside. “Han er fysisk stærk og arbejdsom, og han kan både deltage i spillet ude på banen, men også søge dybden, hvor han er god til at udnytte sin hurtighed. Han er samtidig rigtig god i boksen”.

Martin Bernburg underskrev for få uger siden en fem-årig kontrakt med vestegnsklubben. Han overtager trøje nummer 10, der har været ledig siden Martin Ericsson forlod klubben.

Brøndby håber at han kan være spilleberettiget til Europa League-kvalifikationskampen mod Hertha Berlin torsdag.

Den anden vej valgte Tobias Mikkelsen at tage. Der er dog ikke tale om en byttehandel, men derimod to separate handler.

“Tobias er en spiller, vi har kigget på gennem mange sæsoner, og vi er overbeviste om, at han kan blive en profil i FCN og i SAS Ligaen hos os” siger Nordsjællands sportschef Jan Laursen til FCN’s hjemmeside.

Tobias Mikkelsen selv virker lettet over at skifte væk og dermed få muligheden for igen at få fast spilletid, noget han har manglet siden skiftet til Brøndby.

“Jeg har ikke rigtigt fået det til at fungere i Brøndby og har manglet fast spilletid. Så derfor var jeg åben over for et klubskifte. FC Nordsjælland er en spændende klub, og derfor er jeg superglad for, at det kunne falde på plads med dem. Jeg har tænkt over det i et stykke tid, og jeg er sikker på, at det er den klub, jeg helst vil til. Det er et spændende projekt, de har gang i, og det er et super trænerteam, de har, så jeg glæder mig til det. Det er dejlig, det er faldet på plads” siger den 22-årige kantspiller til FCN’s hjemmeside.

Tobias Mikkelsen har underskrevet en 3½-årig kontrakt med den nordsjællandske klub.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu