Наши партнеры

MenuDanmark rykker på verdensranglisten

Andet fodbold

FIFA har i dag offentliggjort den nyeste udgave af verdensranglisten, hvor intet har ændret sig i top tre. Danmark har derimod taget et ordentligt ryk opad listen.

Danmark har ikke ligefrem haft de bedste placeringer på verdensranglisten det sidste stykke tid, men har med 89 point i marts måned rykket hele ni pladser op ad listen og er nu placeret som nummer 29.

Endnu bedre er det at se at både Sverige og Portugal fra Danmarks VM-kvalifikationspulje er faldet nedad på listen, henholdsvis otte og en plads. Dette betyder nu at der er at finde som nummer 33 og 11 på listen. Det sidste hold i topstriden i Danmarks gruppe, Ungarn, er rykket op som nummer 44 i verden.

I top tre er der ingen forskydninger sker, derfor ligger Spanien stadig komfortabelt i spidsen med 1729 point, mens Tyskland og Holland halter efter på 2. og 3. pladsen med 1362 og 1360 point hver.

Største ændring i top 30 står Nordirland dog for, da de er rykket hele 15 pladser op ad listen, til en 27. plads, blot fem point foran Olsens tropper, der med Sveriges nedgang endnu engang er Skandinaviens bedste landshold.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu